Denmark Cruise 1997.

Van Nuys Denmark Cruise 1997.

Info til uvidende : DK Cruise er et årligt arangement i St.Bededagsferien. Det hele går ud på at få luftet vores kære Amerikanske biler i selvskab med ligesindede. Det er tre medlemmer af klubben Van Nuys i Jylland der helt uden om klubben har fået den geniale ide at samle ca. 50 Amerikanske biler fyldt op med Amerikaner bil´s entusiaster og rulle (Cruise) gennem Danmark stille og roligt - bare fordi det er hyggeligt, men selvfølgelig også for at vise vores pragt stykker frem. Turen starter aldtid Fredag morgen på St.Bededag og slutter Søndag eftermiddag små 1000 KM senere. I år var første år for mig og så vidt jeg ved det tredje år for arangementet. Start og slut sted er et eller andet sted i Danmark. Arangementet inkluderer 2 overnatninger og i år 3*Morgenmad, 1*frokost, 2*aftenmad og en hulens masse quizer med sponserede præmier, til en fuld- stændig latterlig lav pris, som er så lille, så der kun er benzin forbrug som undskyldning for ikke at deltage, ud over død i nærmeste familie, så som sig selv el. bilens motor. Det med benzin forbrug er selvfølgelig også relativt : Jeg selv havde et gennemsnits forbrug på 2,42 KM/L. Jeg satte dog ikke rekord på nogen måde. Der var en enkelt del- tager med kompressor og de verse andet isenkram (Meget velfungerende) som når kæresten kørte bilen (Hun kørte blidest muligt) var nede på kun 1,3 KM/L. Puh ha. Min bil var helt ude af justering i karburatoren, men vi ville med på turen aligevel, førnævnte deltager en meget nydelig Blå Buick var særdeles veltrimmet og i tip top stand - den brugte bare meget benzin, men af helt naturlige årsager.

Og her er et stemnings billede fra Shell i Odense hvor de 43 deltagere var udstillet inden den egentlige tur startede:

http://www.vetteman.dk/image2/DKC9701.JPG


I år startede turen på Shell i Odense som ud over plads, morgenkaffe, brød og sponsor præmier også havde en helt special gave til deltagerne. Herfra, efter tilpas udstilling af bilerne, kørte vi til Kerteminde hvor nogen af os spiste frokost i en times tid og andre spillede lidt mini-golf. Så kørte vi til Langesø og holdte lidt pause og derfra til Vejle hvor der var arangeret Spare Ribs og Softice på Restaurant Bones. Dejlig mad hyggeligt sted - Vi fyldte hele fortorvet, alle parkeringspladser, noget af cykelstien, baggården til restauranten hvor Bones havde sat skilt op : "Flere biler i gården" samt en del af naboen som var en benzintank. Vi var 43 deltagende biler plus dem som bare fuldte med når vi mødte dem. En amerikansk bil er oftest mere en 5 meter lang og bredere end 2 meter - Det er meget når man får tildelt 5 alm. parkeringsbåse. Fra Bones kørte vi til Scandic Hotel i Kolding hvor blev indlogeret på 2 mands stuer - meget lækkert. Scandic havde afspæret de 50 parkeringspladser nærmest indgangen til os så vi først og fremest kunne holde samlet og så der kunne blive holdt øje med bilerne om natten. Super lækkert. I dag har vi kun brugt penge på benzin og frokost - Fed tur som startede lettere over- skyet men meget hurtigt gik over i strålende solskin. Man bliver lidt rød på kinderne i en Targa el. Convertible når årets første sol titter frem - skal jeg hilse og sige. Her er lige et billede af min egen inden vi kørte fra Shell. Jeg er normalt MEGET afholdende med klistermærker men jeg syntes at begge streamere havde deres berettigelse.

http://www.vetteman.dk/image2/DKC9702.JPG


Lørdag morgen stadig solskin kørte vi til skamlingsbanken og kiggede lidt og derfra af margurite ruter til McDonalds i Sønderborg som trakterede med frokost. Vi kunne selv- følgelig ikke være på McDonalds så der var en Parkeringsplads tæt på hvor vi udstillede bilerne i en lille times tid. Af en eller anden årsag skulle vi faktisk ikke vente særlig længe på vores mad som ellers er min erfaring med McDonalds - De kunne jo ikke gøre for at vi kom små 50 biler på en gang så med det i mente gik det faktisk chept. Tak til McDonalds i Sønderborg. I går aftes fandt jeg ud af at mine ellers 8 mdr. gl. Cowboy støvler stadig ikke var gået helt til så det var rart at der lige lå en A-Z over for som kunne sælge mig et par gummisko - jeg havde nemlig kørt i strømpesokker hele dagen. Vi lettede så mod Aabenraa hvor vi holdte en lille pause og så tilbage til hotellet. Vi ankom ca. kl. 18.00 til arangeret udstilling af bilerne med en del tilskuere og til- stedeværelse af TV-Syd. Hotellet havde arangeret Mexikansk aften med alt hvad dertil hører af mad, drikke, musik, bar, fængsel, pishus, hatte og revolvere. Undskyld sproget men det var altså et fritstående pishus. Farum klubben brillierede med drukvise og tyre- fægtnings opvisning. Det er i sig selv meget underholdende at klubbens mindste mand (og formand) skal agere stor og farlig tyr. Nå , ud over de småfester der blev holdt på værelserne rundt omkring Fredag tror jeg at der var yderligere et par der blev godt stægt i løbet af natten til dette meget fine arangement.

Søndag morgen, folk er trætte, ud checkning af værelser retning mod Middelfart havn. Som resten af turen kørte vi stadig af margurite ruter og som de andre dage igennem de verse Slotte og i dag i gennem Kolding Slots Hotel og restuarant tror jeg nok det hed. En lille overraskelse var at da vi forlod hotelet stod TV-Syd og filmede afgangen. Det syntes vi jo alle sammen er helt fedt men Dobbelt Søren fra ACC i Søren og Lene´s knald røde Oldsmobile Convertible syntes det kunne blive endnu bedre så de tog TV-Syd´s kamera mand med ud på turen til Middelfart og fik vist nok filmet stort set alle bilerne samt adskellige meter film af optoget / convoyen og den rulle eller evt. en kopi af det som blev vist på TV2´s lokal tv TV-Syd ville jeg meget gerne købe en kopi af. Så hvis en eller anden ligger inde med en video af dette arangement vil jeg meget gerne købe en kopi. Vi udstillede bilerne i middelfart og TV-Syd tog hjem. Vi mødte der ud over TV-Fyn siddende på den gl. Lillebælts bro og filme optoget - den video er selv- følgelig tilsvarende interessant. Vi trillede fra Middelfart til GM Forhandleren i Nørre Åby - Leif Larsen som ud over plads bød på en Sandwich. Her sluttede den officielle del af turen med diverse slut konkurencer samt overrækkelse af præmier. Herfra havde de fleste jo stadig et par 100KM tilbage for at komme helt hjem.

Jeg tror at de fleste om ikke alle deltagere vil give mig ret i at dette er et fuld- stændig vanvittig lækkert arangement som det er helt urimeligt at lade kun 3 menesker stå for - men faktum er at sådanne ønsker de det selv. I fortsættelse af det vil min pige Miriam og jeg Flemming gerne give vores uforbeholdne tak for det enorme arb. det nødvendigvis har måtte være at samle så mange sponsore, planlægge turforløb, lave quizer, invitere folk, arangere færge til sjællændere, t-shirts til deltagere osv. osv. osv. osv. De kan deres kram og arangementet bærer tydeligt præg af helhjertet interesse for at behage deltagerene og gøre det til en fuldstændig fantastisk Week-End.


Tusind tak til :

Torben, Susanne & Skjold.


Og til vores sponsore:

Shell i Odense.
Bones i Vejle.
Scandic Hotel i Kolding.
McDonalds i Sønderborg.
Leif Larsen i Nørre Åby.

Jeg har desvære kun taget billeder på Shell i Odense inden vi tog af sted på turen. Til gengæld skulle de billeder gerne vise at der var mange fine klassikere med på denne tur. Billederne kan selvfølgelig også findes i mit photo album USA-0736 - 0759.
USA-0736.JPG USA-0737.JPG USA-0738.JPG
USA-0739.JPG USA-0740.JPG USA-0741.JPG
USA-0742.JPG USA-0743.JPG USA-0744.JPG
USA-0745.JPG USA-0746.JPG USA-0747.JPG
USA-0748.JPG USA-0749.JPG USA-0750.JPG
USA-0751.JPG USA-0752.JPG USA-0753.JPG
USA-0754.JPG USA-0755.JPG USA-0756.JPG
USA-0757.JPG USA-0758.JPG USA-0759.JPG

Hvis du har en kommentar, eller et bidrag - send en Mail.

E-Mail removed to avoid spam.Forige side..
TIL TOPPEN.
Næste side..